Nyomtatás
szerda, 12 február 2020 10:12

A RIPPL is bemutatkozott a FACT Nemzetközi Színházi Fesztiválon

LEAR FOTO 5 másolata

 

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Színház és Filmművészeti Egyetem nemzetközi színházi fesztiválja a FACT (Festival Arts Cinema Theatre). Február 6-tól 9-ig francia, prágai, müncheni, budapesti színészhallgatók mellett a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar színész hallgatói is bemutatkoztak a fesztiválon.

Február 7-én Bozsik Yvette III. éves színész osztálya a Lear király című vizsgát játszotta a Szentkirály utcában. Az előadást Móczár Bence, az osztály egyik növendéke rendezte. Óriási teltházzal és nagy sikerrel szerepeltek.

Február 9-én Kéri Kitty és Uray Péter II. éves színész osztályának előadása, a Tavaszi áldozat című táncelőadás is nagy sikerrel mutatkozott be a haza és nemzetközi közönség előtt az Ódry színpadon. Az előadást Uray Péter koreográfus rendezte.

tavaszialdozat

Színművész növendékeink mellett a látványtervező szakos hallgatóink is részt vettek a 4. FACT fesztiválon. A nyitó napon az SZFE, a Képzőművészeti Egyetem és a Rippl-Rónai Művészeti Kar látványtervező szakos hallgatóinak munkából nyílt kiállítás a Vas utcában.

Minden résztvevőnek gratulálunk!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat